Gönderen Konu: Civic EK Hakkında :)  (Okunma sayısı 1914 defa)

yasindegermenci

  • İleti: 1
Civic EK Hakkında :)
« : Ekim 28, 2015, 10:19:19 ÖS »
Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm;

Öncelikle kendimi çok az tanıtayım, 19 yaşındayım Allah nasip ederse ehliyet alıcam, direksiyon sınavım kaldı onu da geçicem gibi görünüyor.

Şimdi ilk arabam hayranı olduğum bir civic olsun istiyorum, hayalimde bir EK kasa hb civic var, otomatik vites bir araba almayı planlıyorum.

Ben bu arabayı aldığım zaman otomatik vites olduğu için  varex egzoz yakışırmı sizce arabaya? Birde arabayı adam etmek için fırın boya , jdm stop far vs. en az ne kadar para yeterli olur?

Şimdiden teşekkür ediyorum.




gurkankdr

  • Gürkan Küçük
  • İleti: 242
Ynt: Civic EK Hakkında :)
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2015, 01:57:38 ÖS »
Öncelikle Hoşgeldiniz, Kendinizi tanıtma bölümünde tanıtınız kendinizi,
Varex yakışır yakışmasına manueldeki gibi olmaz asla, son susturucu iptal edip koyabilirsiniz. çok ses yapmaz tatlı bi sesi olur, polis çevirmeye denk gelse çevirmez arkadaşımın otomatik vtec2 de var çok tatlı sesi var.. Boya ya ne gerek var ki ? artık olay kaplamada aynı maliyetle kaplayabiliyorsunuz arabayı, orjinal boyasına kolay kolay dokunmayın derim... bu olayın sonu yok kaplama, eksoz, far stop bunların tutacağı 2000-2500 arası birşey olur. bunun müzik sistemi var, arabayı basmak var, var oğlu var.. elinizden gelmesi gerekiyor maliyet azaltmak için..