Gönderen Konu: jazz hakkında yardım lütfen  (Okunma sayısı 2180 defa)

mkabaran

  • İleti: 1
jazz hakkında yardım lütfen
« : Ocak 23, 2013, 05:31:04 ÖS »
herkese merhaba ben bodrum dan mehmet. dün izmirden 2006 model otomatik vites bi jazz aldım fakat bazı sorunlarım var ve ne yetkili servis ne de özel servisi olayı çözemedi. bilgi ve tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
birinci sorunum ilk çalıştırma ile ilgili araç stop ettikten 5 dk sonra bile çok zor çalışıyor fakat bi defa marşa yarım bile bastığım zaman ikinci de hemen çalışıyor ve sonrasında kapatıp bir iki dakika beklemediğim sürece sorun yok fakat birazcık zaman geçsin hemen yine çalışmıyor dün gittiğim özel servis bujilerden dedi ve değiştirdi fakat sorun düzelmedi o zaman diyafram benzini geri kaçırıyordur işi uzun dedi bugün yetkili servise gittim onlar da hemen bujilerden dedi değiştiğini söyledim fakat yine de kontrol ettiler ve sadece 4 tanesi değişmiş jazz larda 8 tane buji olur dediler ve hepsini yeniden değiştirdiler sonuç yine aynı  >ag
gelelim ikinci soruna sadece geri vitesteyken bi sürtünme sesi oluyor yetkili servis şanzıman yağının değişmesi gerektiğini bu yüzden olduğunu söyledi henüz km si gelmemiş olmasına rağmen yağı değiştirdik ama sonuç yine aynı malesef.
biaz uzun oldu kusura bakmayın ama iki günde servislere tonla para bayıldım fakat ne sorunum düzeldi ne de tatmin edici bi cevap alabildim.

yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkürler. bu arada araç benzinli lpg yok bi de özel servisin diyafram cevabına servis bunlarda diyafram yok dedi kafam iyice karıştı



alicemoncu

  • İleti: 4
Ynt: jazz hakkında yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2013, 04:55:21 ÖS »
bu sorunlar aracı alırken yokmuydu?
test ettirmediniz mi