fiyat 40 tl bir tanesi icin fiyat cok be kardesim indirim yap toptan alalim
ebaydan getirtebilirsin tanesi 30dolara geliyor
tamam zaten biz getiricektik, konuyu pert etme o zaman arkadasim, ac onumuzu devam edelim ebayle
onceki sayfalari acip kontrol edersen, zaten topluca getirtme asamasini gecmisiz, bsiler icin beklioruz
30 $'a geldigini hepimiz senden cok iyi biliyoruz emin ol, bu piyasayi biz kovaliyoruz
benden iyi biliyosun demek, peki benim nekadar bildiğimi nerden biliyosun. benden sana tavsiye bilmediğin etmediğin kişiler hakkında yorum yapmam tamammı.burda bi konu açılmış plakalık aranıyor diye bende elimde var diye yazdım. istersen alırsın istemezsen almazsın bukadar basit. buarada kaç yıllık hondacısın bilmiyorum ama honda camiasında herkez tanır ve hatta 1.sayfadaki beyaz ek da benim aracım yani beni bilen biliyor 
tamam 18 mesajla kimseye kendini tanitamazsin, tanimak zorundada degilim, dedigim gibi konu boyle "araniyor I love JDM (plakalik" olabilir, zaten biz ebay'den getirtme asamasina girmisiz, o yuzden sen bosver bizi, yolunu buluruz biz, akipta gideriz, benim hondaciligimda o kadar onem tasimior honda camiasinda, kendimi tanitma cabasindada hic degilim..
ben senin honda bilgini sorgulamiorum, ebayden herkes getirtmeyi biliyor 30 $'a diyorum, konuyu saptirma o yuzden, konumuza biz devam edelim, sende ticari amacini baska sekilde kullan